onsdag 23. juni 2010



Årets første campingtur er unnagjort med vekslende hell. Ingenting er så fantastisk som å se sine dyrebare små kose seg glugg i hjel omtrent...derimot er det ikke fullt så kos å se på sine små overtrøtte, utslitte engler nekte å sove...dvs...vi ser det vel igrunnen ikke mer enn vi hører ;) jeg kaller det ett slit, verken mer eller mindre. Når mor og far da i tilegg er så lure at de glemmer den elektroniske barnevakten, kan vi bare ha det så godt :) Med prøving og feilign, ser vi uanset fram mot neste tur, for det va aller mest glede og fordragelighet hos barna på turen, å da kan vel ikke mor og far klage...Jeg kan absolutt anbefale camping som ferie, hva er vel bedre enn å se på disse små oppdage mer og mer av livets finurligheter på slike turer, sammenligne ting med året før og stadig sjokkeres over hvor stor ungene er blitt!!!!!!! Til helga blir det ny tur, og planleggingen er i full gang....

onsdag 9. juni 2010

Massasje

I min jakt på det gode liv og den perfekte jobb, har jeg så smått begynt å ta i mot massasje kunder. Litt sånn for å sondere terenget her, om det er ett marked og mye for å se om jeg enda liker denne delen av yrkeslivet. Så hvis det er noen der ute som trenger en time eller flere er det bare å ta kontakt :D Prisen er absolutt ikke avskrekkende!!!!! Massasje benken står klar ;)

Kaffe....

Jeg er nå havnet i gjengen med kaffemaskin og skriver gladelig under på at livet er aaaaaaaaalt for kort til å drikke dårlig kaffe...Her hjemme går diskusjonen for fullt om hvorvidt Evergooden er "sur" eller ikke og om espressoen smaker "brente bildekk" eller ikke. Det er like mange meninger som vi er voksne i familien...dog litt snedig, for det er utrolig hvor me besøk vi har hatt den siste tiden - kjempe koselig, å da smaker jo kaffen bare enda bedre. Testet ny variant av kaffe mocca - neste gang blir det med litt mindre melk og litt mere espresso, DEILIG!!!!!!!!! Jeg bare nyter, jeg skjønner dog at dette fort kan bli dyrt (hehehehe). Bilde av herligheten burde jeg vel kanskje klare å legge ut etterhvert.

mandag 7. juni 2010

Sommerdager

Det har vært noen helt fantastiske dager med sol og godt vær, ser jaggu meg ut til å fortsette, til tross for at jeg har fri fram til fredag. Det bruker nemlig å glimte til med dårlig vær på mine fridager. Helga tilbragte mine kjære stort sett på hytta, noe som vist nok falt i smak hos alle og enhver. I dag har vi nytt dagen hjemme, ute sammen med gode venner. Jeg har til og med fått opp ett etterlengtet klesstativ, plantet ut noen planter i berget mitt. Ja, for egentlig har vi ett kjempe hage prosjekt, men det kreves litt mannlig handkraft for å få til alt jeg vil, så jeg har derfor skjønt at den hagen får ligge på is ett par år. Jeg ha fått gjort en del forberedelser, men ser at jeg trenger både gravemaskin og noe å harve jorda opp med for å jevne den ut - altså hagen på øverste platå. Det ser ikke ut slik det er nå. Vi blir heller ikke helt enige om hva vi skal gjøre. Jeg vil så ny plen, gubben (som akkurat i dette øyemed ikke er min bedre halvdel (siden han ikke er enig med meg ;))) synes ikke vi trenger det fordi vi uansett ALDRI vil bli kvitt hverken løvetann eller mose :( Jeg er ikke helt enig når det gjelder mosen, men løvetannkonseptet skjønner jeg da nermeste nabo er ei gedigen mark som speiler seg i mer og mer gult for hver vår som går....Hvis noen har gode tips til hvordan kverke løvetanna i hagen,så tar jeg i mot med takk. Så på grunn av dette lille problemet i hagen, så har jeg lagt litt av min sjel i dette ganske store berget på andre siden av huset (bilde kommer,må bare gjøre litt mere). Jeg har null peiling på hagearbeid, jeg vet dog at ugress kan være lurt å luke. Jeg har mye rart oppi dette berget, jeg vet at noe er stauder som min mor en gang kjøpte, men helt erlig så aner jeg ikke hva som er hva...Jeg har da fått fjernet en del av det jeg vet er ugress og plantet noen potte roser (hatt en der i flere år som blomstrer år etter år), jaggu meg fikk jeg oppi ett par stauder også, men aner ikke hva de heter, men håper at desprer seg litt nedover berget etterhvert. I morgen skal lavendelen nedi, men jeg klarte ikke bestemme meg helt i dag for hvor, så den sover jeg på...

Jeg fikk meg ett klesstativ i dag også, så i morgen skal det vaskes klær å henges ut og jeg gleder meg som en liten unge!!!!!!!

Jeg leter også etter håndarbeids ånden som sier at jeg burde gjøre ferdig en del tøffler, kjole og jakken til ene guttungen, men den ånden svevde forbi i dag...

Jeg driver fremdeles å søker etter drømme jobben. Heldigvis dukket det opp 2 jobber som jeg skal søke på + noen andre som ikke er like interesange, men det skal søkes likevel. Tenker jeg skal få sendt fra meg det meste i morgen, så er det bare å krysse alt for at jeg får meg en jobb, hvor helgene kan nytes sammen med familien...

Den ultimate sommerkaka!!!!!!!!!




Jeg har siklet etter denne kaka nå lenge siden 17 mai og endelig fikk jeg ut fingern å lagde den, til glede for både små og store. Eldstemann lurte på hvem som hadde bursdag og vi måtte synge bursdagssang og greier :) Lykken var å få hjelpe til å smake på all frukten!!!!!! Tips hvis noen skal bake denne, er dere mer enn 4 bak 2!!!!!!!

Jeger kake



I anledning gubbens 40 årsdag og min nye lille hobby, var det om å gjøre å lage en kake som kunne fange gubbens mer eller mindre nye hobby (som fører til at jeg mer eller mindre er enke halvparten av året). Jeg for min del syntes kaka ble voldsomt rotete, men mannfolka på festen syntes dette var stor stas og gubben var fornøyd :)

Vår/sommertegn




Det er lite som er så deilig å komme hjem til etter nattevakts helg som en bukett ferske liljekonvaler og lukten den sprer sundt seg...Det oser i huset nå om dagen. Gøy er det også med gubben som når der nærmer seg vår ikke kan få plukket den første buketten fort nok (han vet at ingen buketter slår DEN liljekonval buketten som HAN plukker hvert år ;))